Заступника начальника райвідділу МВС на Львівщині звільнено за керування автівкою нетверезим

09:34 29 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: podrobnosti.ua

Начальник Львівського обласного управління МВС Дмитро Загарія повідомив про результати службового розслідування щодо Олега Маланяка.

Затриманого 24 червня під час керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння заступника начальника Жовківського райвідділу міліції Олега Маланяка звільнено з органів внутрішніх справ. Начальник Львівського обласного управління МВС Дмитро Загарія повідомив, що «після проведеного службового розслідування, за грубі порушення Дисциплінарного статуту ОВС України та Присяги працівника ОВС, що проявились у керуванні автомобілем без водійського посвідчення, в стані алкогольного сп’яніння, в агресивному та зневажливому ставленні до громадян і працівників ДАІ, в передачі керування автомобілем особі без відповідних документів та з явними ознаками алкогольного сп’яніння, на заступника начальника Жовківського райвідділу міліції накладено дисциплінарне стягнення – звільнення з органів внутрішніх справ».

Про це розповіли сьогодні, 29 липня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Як інформував «ЩЛ», активісти «вполювали» на Львівщині двох п'яних правоохоронців за кермом.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів