За що голова ДПСУ преміює прикордонників

12:14 9 липня 2020 р.

Фото до новини

У червні цього року голова Держприкордонслужби України нагородив майже сорок прикордонників.

За затримання на Закарпатті великої групи нелегалів з В’єтнаму і Шрі-Ланки заохотили військовослужбовців Чопського загону – трьох преміями по дві тисячі гривень та чотирьох – відомчими відзнаками.

За припинення незаконного переміщення контрабандних товарів та наркотичних речовин через державний кордон України вісім військовослужбовців Сумського і Харківського загонів отримали по дві тисячі гривень премії. Нагадаємо, що в наприкінці червня в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники Сумського загону спільно зі співробітниками СБУ та працівниками митниці запобігли контрабанді через українсько-російський кордон понад 4 кг наркотичної речовини зі вмістом кокаїну. А прикордонники відділу «Вільхуватка» Харківського загону припинили спробу незаконного переміщення з Росії в Україну понад 1,3 тонни продуктів харчування на майже 900 тисяч гривень.

Премії від двох до десяти тисяч гривень отримали вісім прикордонників Південного регіонального управління, за активної участі яких вдалося ліквідувати канал поширення сильнодіючих та наркотичних речовин. Прикордонники затримали контрабандиста з близько 15 кг димедролу та реалізатора дурману.

Про це повідомила пресслужба Держприкордонслужби.

Прикордонники у ПП Рава-Руська віддали поліції хабародавачів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів