За фактом побиття у Львові телеоператора відкрито кримінальне провадження (відео)

12:12 27 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: VisitLviv.net

Хоч нападники не взяли грошей, а забрали лише електронну перепустку на його телеканал, міліція кваліфікує інцидент як грабіж.


Відео: zik.ua

На сторінці «VisitLviv.net» у мережі «Facebook» повідомляють, що вчора невідомі жорстоко побили у Львові оператора телеканалу Західної інформаційної корпорації ймузиканта Вадима Кальченка.  Злочинців було троє, напали на Вадима біля його під'їзду. Били лише в обличчя. Це не було пограбування, адже нападники не взяли грошей, зате забрали електронну перепустку на «Zik». Вадим останнім часом з знімав усі гарячі точки у Львові, штурм облради та інші локації.

Натомість відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС інформує сьогодні, 27 січня, що за фактом побиття у Львові оператора відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Прес-служба обласної міліції повідомляє також:

«До Галицького райвідділу міліції, 26 січня о 09.20, звернувся 29-річний мешканець міста Львова, оператор одного з регіональних телеканалів. Чоловік повідомив, що на площі Івана Франка троє невідомих осіб, зневідомих причин нанесли йому тілесні ушкодження в обличчя та тулуб. Прийшовши до дому, потерпілий виявив відсутність свого мобільноготелефону «Nokia» вартістю 4000 гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 ККУкраїни (грабіж). Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років. Триває досудове розслідування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів