За добу у Львові спалахнули три автомобілі

12:30 3 вересня 2015 р.

Автомобіль «КІА Rio» після пожежі

Автомобіль «КІА Rio» після пожежі
Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Рятувальники ліквідовували також пожежу в господарській будівлі на вулиці Корінній.

Сьогодні, 3 вересня, о 00:52 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі «КІА Rio» на проспекті Червоної Калини, 39 у Львові. Пожежу ліквідували до прибуття пожежно-рятувального підрозділу за допомогою підручних засобів. Вогнем знищено передню частину автомобіля та пошкоджено салон автомобіля.

Також сьогодні, 3 вересня, о 02:23 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в автомобілі «Toyota RAV4» на вулиці Тернопільській, 15 у Львові. За три хвилини на місце події прибули рятувальники. О 02:31 пожежу ліквідували та врятували автівку від згорання. Вогнем знищено моторний відсік автомобіля та передню частину салону. Причини займань встановлюються. Внаслідок подій ніхто не постраждав.

Окрім цього, 2 вересня о 17:54 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в господарській будівлі на вулиці Корінній, 19 у  Львові  Завдяки кваліфікованим діям вогнеборців вдалося врятувати від знищення вогнем будівлю та автомобіль. Пожежу ліквідовано о 18:26. Вогнем знищено дах на площі 20 квадратних метрі. Причина пожежі з’ясовується.

Про це повідомили сьогодні, 3 вересня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів