За добу Львів «мінували» сім разів

12:53 21 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Зокрема – автовокзал, площу святого Теодора, ресторан «Купол», готель «Дністер» і клуби «Лєррой», «Пікасо» та «Галактика».

Cайт міста Львова «032.ua» інформує сьогодні, 21 липня, в повідомленні «За добу львівська міліція отримала сім повідомлень про замінування»:

«На «вуха» поставили працівників та відвідувачів автовокзалу «Львів», туристів на площі святого Теодора, ресторан «Купол», клуб «Лєррой» та «Пікасо», готель «Дністер» та клуб «Галактика». Невдалі жарти почались 18 липня, коли невідома особа повідомила, що на території Автовокзалу знаходиться людина з вибухівкою.

Зранку 19 липня «замінували» площу святого Теодора. Жодних вимог «мінер» не висував. Людей евакуювали, однак вибухівки не знайдено.

Через годину на номер «102» зателефонували зі станції «швидкої» допомоги. Диспетчер розповіла, що їм зателефонував невідомий та повідомив про замінування ресторану «Купол». Там вибухівку також не знайшли.

Увечері до правоохоронців зателефонував анонім та повідомив, що заміновано кантрі-клуб «Лєррой», що на вул. Героїв УПА, 80. Вибухового пристрою не виявлено.

Через 10 хвилин до міліції надійшло повідомленні про замінування клубу «Пікассо». Вибухівку шукали три години, однак нічого не знайшли.

Через пів години від попереднього дзвінка, надійшла інформація про замінування готелю «Дністер Прем’єр Готель». Із туристично-готельного комплексу виведено на безпечну відстань 130 осіб. Однак і тут вибухівки не знайшли.

20 липня до міліції надійшло повідомленні про замінування винниківського клубу «Галактика». З приміщень готельно-відпочинкового комплексу виведено на безпечну відстань 24 особи. Вибухівку не знайшли.

Зараз правоохоронці розшукують жартівника, який влаштував таку неприємну «акцію».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів