Водія іномарки, який обстріляв львів’янина, затримали патрульні (оновлено: відео)

22:30 12 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

У салоні автомобіля «SsangYong Rexton» виявили бойовий патрон дев’ятиміліметрового калібру.

«В орієнтування до патрульних надійшло повідомлення від Миколаївського відділу поліції про автомобіль «SsangYong Rexton» вишневого кольору, який рухається в напрямку Львова і особи, що є у салоні можуть бути причетними до стрілянини у місті Миколаїв на Львівщині – повідомили сьогодні, 12 лютого, правоохоронці, які також поінформували:

«За інформацією таксиста, який звернувся на лінію 102, він підвіз до цього автомобіля жінку. Згодом з салону вийшов чоловік і почав стріляти в таксі – прострелив бампер. 

Патрульні помітили автомобіль переданий в орієнтування неподалік села Раковець. На законну вимогу поліцейських здійснити зупинку водій не відреагував і почав набирати швидкість.

Під час переслідування з вікна «SsangYong Rexton» декілька разів висовували предмет, схожий на пістолет, і направляли його убік поліцейського автомобіля. У селі Липники, автомобіль завернув у напрямку населеного пункту Поршна і вже у лісосмузі зупинився, однак з автомобіля ніхто не виходив і не реагував на вимогу поліцейських вийти з салону з високо піднятими руками.

Тоді поліцейські здійснили попереджувальний постріл у повітря. Водій вийшов з салону із невідомим предметом, який спочатку не хотів кинути на землю. Після двох пострілів у повітря водій таки кинув річ,яку тримав у руках – це виявилася кепка.

Чоловік швидко сів за кермо, однак після ще одного попереджувального вистрілу таки вийшов з авто. Було затримано двох чоловіків та жінку. У салоні на килимку лежав бойовий патрон дев’ятиміліметрового калібру.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Минулої ночі на цього водія було складено протокол за керування автомобілем у нетверезому стані. Цього разу водій теж був на підпитку. Перевірка на стан алкогольного сп‘яніння встановила – 1.09 проміле. 

Автомобіль зареєстрований на дружину, яка їхала разом з ним, – на неї теж складено протокол за передачу керування автомобілем особі у нетверезому стані. Патрульні, окрім протокол за керування автомобілем у нетверезому стані, склали протокол за не виконання законної вимоги поліцейських про зупинку та винесли постанову за керування автомобілем без необхідних документів. Далі справою займаються слідчі».

Про це повідомили сьогодні, 12 лютого, на сторінці Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Як інформував «ЩЛ», правоохоронці затримали водія іномарки, який стріляв у львів’янина.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів