Водій із Луцька травмував на Львівщині патрульного

11:48 24 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

На Львівщини відкрили кримінальне провадження щодо травмування патрульного водієм-порушником

Про це повідомили в п’ятницю, 24 січня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що працівник Управління патрульної поліції Львівської області зупинив вчора близько 15.00 на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Гамаліївка на Пустомитівщині  автомобіль «Porsche Macan», водій якого порушив Правила дорожнього руху. Під час перевірки документів водій автомобіля, 27-річний житель Луцька не виконав законні вимоги поліцейського та вчинив наїзд на нього. З тілесними ушкодженнями правоохоронець був госпіталізований.

За цим фактом слідчі Пустомитівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, яка  передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Проводиться досудове розслідування

Як інформував «ЩЛ», слідчі відкрили у Львові два кримінальних провадження за фактами насильства та опору працівникам поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів