Власник «Фольксвагена» затримав на Львівщині автовикрадача

11:48 26 червня 2017 р.

Затриманому загрожує від трьох до п’яти років позбавлення волі.

У Львівському обласному управлінні поліції поінформували сьогодні, 26 червня, що вчора в його Городоцьке відділення звернувся за допомогою 39-річний житель одного зі сіл Городоччини, який повідомив, що коди близько 17.50 він підійшов до свого автомобіля «Фольксваген Пасат», то виявив у ньому невідомого чоловіка. Той розбив дерев’яною палицею скло у дверцятах, проник у салон, вирвав дроти з замка запалювання та намагався у такий спосіб запустити двигун.

Власник «Пасата» затримав автовикрадача та утримував його до приїзду поліціянтів. Затриманого 30-річного жителя Городка вже опитали у відділенні поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження з правовою кваліфікацією за частиною 3 статті 15 та частиною 1 статті 289 (замах на незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомили сьогодні, 26 червня, на сторінці Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів