В Україні готується масштабна амністія

15:55 26 вересня 2013 р.

Фото до новини

На волю випустять тих, хто вже відсиділи більше половини терміну, не порушували тюремних умов, вперше потрапили до колонії й чий термін не перевищує трьох років.

Київська газета "Вести", посилаючись на свої "джерела в юридичному середовищі», повідомила, що цього року в Україні оголосять масштабну амністію ув'язнених. І цитує підтвердження цієї інформації членом громадської ради при МВС Едуардом Багіровим, який сказав цьому столичному виданню, що "амністія, дійсно, готується".

А також уточнив: "Випустять декілька тисяч людей. Це ті, хто вже відсидів більше половини терміну, не порушував тюремних умов, вперше потрапив до колонії, а також ті, чий термін не перевищує трьох років". Натомість прес-секретар Державної пенітенціарної служби України Ігор Андрушко повідомив "Вестям", що до нього інформація про амністію ще не надходила.

Якщо ж вона таки підтвердиться, то, звісно ж, спонукатиме тих, хто ще не захистив сигналізацією двері до своїх осель, таки подбати про неї. Адже, на жаль, принаймні частина амністованих і після звільнення з в’язниць зазвичай продовжує займатися тим, за що туди потрапила.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів