Упродовж тижня на Львівщині покарали тридцятьох паліїв трави

13:50 17 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: svyat.kievcity.gov.ua

З метою попередження пожеж від початку серпня в області проведено 414 рейдів.

За період з 9 серпня до 16 серпня на території області зафіксовано 180 випадків горіння сухої трави та торфу (142 – горіння сухої трави на площі 37,07 га, 38 – горіння торфу на площі 16,54 га). Пожежі своєчасно ліквідовано пожежно-рятувальними підрозділами Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Станом на понеділок, 17 серпня, пожежники продовжують гасити торф’яні пожежі у п’ятити місцях на території Бродівського, Городоцького, Радехівського, Сокальського та Яворівського районів. Про це повідомив в.о. директора департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА Віктор Борисенко.

«Незважаючи на неодноразові звернення департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації, на території області продовжують фіксуватися випадки порушення правил пожежної безпеки, пов'язаних зі спалюванням стерні на приватних сільськогосподарських ділянках, – зазначив Віктор Борисенко. – З метою попередження подібних правопорушень від початку серпня уповноваженими органами було проведено 414 рейдів на адміністративних територіях районів. За порушення природоохоронного законодавства притягнено до відповідальності 30 осіб».

Загалом від початку пожежонебезпечного періоду у 2015 році затримано та притягнуто до адміністративної відповідальності 182 особи. Про це повідомили сьогодні, 17 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Як інформував «ЩЛ», за добу рятувальники ліквідували на Львівщині чотирнадцять пожеж сухої трави й стерні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів