Упродовж року на Львівщині звільнено за корупцію дванадцятьох податківців і митників

10:45 21 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: transkarpatia.net

Як повідомили в п'ятницю в прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України, ним проведено в 2014-му 212 службових перевірок і розслідувань діяльності його співробітників.

У прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України повідомили сьогодні, 21 листопада:

«Упродовж цього року управлінням внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Львівській області ініційовано та  проведено 212 службових перевірок та розслідувань діяльності посадових осіб органів доходів і зборів, з них 98 – щодо працівників митниці. В результаті проведених перевірок винесено 73 подання керівникам (18 на митниці) для вжиття заходів реагування.

До дисциплінарної відповідальності притягнуто 190 осіб (17 митників) та звільнено 12 працівників  органів доходів і зборів (5 митників). За матеріалами управління розпочато 24 кримінальні провадження за вчинення злочинів.

Стосовно 2 працівників Львівської митниці Міндоходів складено протоколи про адміністративно-корупційні правопорушення, в результаті судових розглядів їх визнано винними у вчиненні правопорушень та оштрафовано. Нагадаємо, що громадяни мають можливість повідомити про неправомірні дії або бездіяльність працівників податкової та митної служб, можливі корупційні дії з їхнього боку, оперативно вирішити суперечливі питання, які виникають в процесі адміністрування податків або під час митного оформлення, за номером «Пульсу» (044) 284 00 07».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів