У Старому Селі вбили трьох охоронців власника «Львівського холодокомбінату» (відео, оновлено)

23:15 29 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: 032.ua

Після вибуху автомобіль був обстріляний з автоматичної зброї.

У Пустомитівському районі Львівської області невідомі обстріляли і підірвали автомобіль, унаслідок чого загинули троє осіб. Про це розповів інтернет-виданню «Українська правда» директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко.

«Був підрив і був обстріл з автоматичної зброї автомобіля, внаслідок якого загинули троє осіб, одна була поранена. Автомобіль належав ВАТ «Львівський холодокомбінат», – поінформував Артем Шевченко. За його словами, особи трьох загиблих встановлюють.

«Попередньо, це охоронці керівника і власника цього комбінату, громадянина Богдана Копитка, який є особою доволі відомою у вузьких кримінальних колах Львівщини», - повідомив Артем Шевченко.

Він також поінформував, що, за версією поліції, мова йде про «кримінальну боротьбу за вплив між організованими злочинними групами у регіоні». За словами Шевченка, на місце виїхав начальник кримінальної поліції Вадим Троян.

Про це повідомили сьогодні, 29 серпня, на сайті інтернет-видання «Українська правда». Раніше в прес-службі Львівській обласного управління Національної поліції розповіли в понеділок:

«Сьогодні, 29 серпня, близько 10.30 на оперативну лінію 102 до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що у селі Старе Село в Пустомитівському районі на Львівщині вибухнув автомобіль. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки та працівники інших служб.

Встановлено, що під час вибуху позадорожника «Мерседес», який належить одному з львівських підприємств, загинули троє чоловіків. Ще один пасажир автомобіля отримав травми та був госпіталізований.

За попередніми даними, спрацював вибуховий пристрій. Після вибуху автомобіль був обстріляний з автоматичної зброї.

Наразі правоохоронці встановлюють особи загиблих, також встановлюються обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження, проводяться слідчі дії».

У підірваному під Львовом автомобілі «Гелендваген» їхали охоронці львівського бізнесмена. Про це повідомляє кореспондент «ТСН». За останніми даними, на місці вибуху утворилась воронка завширшки чотири метри. Також правоохоронці знайшли у лісі магазини до автомата і використаний гранатомет.

Відомо також, що один «Гелендваген» належав львівському підприємцю, а іншим, який і був підірваний, пересувались його охоронці. Сам бізнесмен не постраждав, але троє людей загинули, ще двоє зазнали важких поранень.

За непідтвердженою інформацією, їх розстрілювали з автомата. Наразі у районі траси Львів – Івано-Франківськ поблизу Старого Села працюють слідчі.

Про це повідомили сьогодні, 29 серпня, на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів