Учасник бійки на Львівщині загинув унаслідок тяжких тілесних ушкоджень

11:30 24 липня 2017 р.

Поліціянти оголосили про підозру 36-річному жителю Яворівського району.

У Львівському обласному управлінні поліції розповіли сьогодні, 24 липня,  що вочра в його Яворівський відділ надійшло повідомлення від чергового лікаря Новояворівської районної лікарні про пацієнта, доставленого з діагнозом «тупа травма живота, розрив стінки жовчного міхура, внутрішньочеревна кровотеча». Як встановили правоохоронці, 22 липня близько 22.00 в одному з сіл району 36-річний місцевий мешканець зайшов у гості до своєї дружини, з якою вони не проживають разом вже багато років.

У той час вдома у жінки перебував її 36-річний співмешканець. Чоловіки розпивали спиртне і між ними виник конфлікт, під час якого співмешканець наніс гостю кілька ударів ногою в область живота.

Чоловік пішов додому і на наступний день звернувся за допомогою до лікарів, однак помер від отриманих травм у лікарні. Учаснику конфлікту, котрий побив потерпілого, повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, яка передбачає за умисне тяжке тілесне ушкодженняпозбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Про це повідомили сьогодні, 24 липня, на сторінці Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів