У Жидачеві ліквідували підпільну «ґуральню»

19:00 30 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДФС

Працівники податкової міліції вилучили дев’ять тисяч літрів спирту і 220 літрів готової лікеро-горілчаної продукції.

«Податкова міліція Львівщини ліквідувала підпільну ґуральню», – повідомили сьогодні, 30 серпня, «Щоденний Львову» в прес-службі обласного управління ДФС, де також опублікували фото з місця події й розповіли подробиці:
«У межах цільової операції «Акциз-2016» працівниками податкової міліції Львівського обласного управління  ДФС 26 серпня спільно з працівниками Залізничного відділу поліції, на підставі ухвали суду проведено обшук у житлових та підсобних приміщеннях у Жидачеві. В межах кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого статтею 199 Кримінального кодексу України, правоохоронцями відпрацьовувалась інформація про «підпільний цех».
Під час обшуку виявлено законспіроване виробництво алкогольного фальсифікату з використанням спеціального обладнання для масового виробництва. Процес виготовлення відбувався кустарним способом в антисанітарних умовах.
Вилучено 39 бочок спирту ємністю 230 літрів, чотири 30-літрові каністри з готовим купажем лікеро-горілчаних виробів, 100 пляшок готової до реалізації алкогольної продукції в пляшках ємністю 0,5 літрів. Також вилучено тару, спиртометри, фільтри, шланги, лійки, корки та інші засоби та пристосування.
Всього в ході ліквідації підпільного виробництва вилучено дев’ять тисяч літрів спирту орієнтовною вартістю 1,3 млн. гривень і 220 літрів готової лікеро-горілчаної продукції орієнтовною вартістю 50 тисяч гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів