У пункті пропуску «Рава-Руська» на Львівщині затримали агресивного контрабандиста з Росії

16:48 19 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Як повідомили в четвер у Державній прикордонній службі, під час огляду автівки громадянина РФ прикордонно-митна група виявила в ній майже 100 пачок сигарет, які чоловік приховав під сидінням водія та серед особистих речей.

«Сьогодні в пункті пропуску «Рава-Руська» прикордонники Львівського загону затримали агресивного громадянина Росії», – повідомили в четвер на сайті Державної прикордонної служби, конкретизуючи при цьому:

«46-річний чоловік прямував в Польщу автомобілем «Форд». Для проходження контролю він обрав смугу руху «зелений коридор».

Проте у прикордонників виникла підозра, що чоловік може перевозити в автівці заборонені предмети. Тому його транспортний засіб направили на поглиблений огляд.

Проте росіянин зачинився в автомобілі та відмовився виходити з нього. При цьому він поводився досить агресивно та грубо висловлювався в бік охоронців кордону. Роз’яснивши йому вимоги законодавства та відповідну відповідальність прикордонникам вдалося переконати порушника відчинити двері. Вже під час огляду автівки прикордонно-митна група виявила в ній майже 100 пачок сигарет, які чоловік приховав під сидінням водія та серед особистих речей. Наразі з ним працює слідча група правоохоронних органів для з’ясування всіх обставин».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів