У пункті пропуску на Львівщині вилучили одинадцять незадекларованих телевізорів

12:22 24 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Під час проведення візуального огляду автомобіля в працівників митниці виникла підозра.

Цієї ночі в зону митного контролю пункту пропуску «Шегині» у Львівській області заїхав мікроавтобус під керуванням громадянина України 1987 року народження, мешканця Івано-Франківська. Для перетину кордону він обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор», чим заявив про відсутність будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню або належать до категорії товарів, на переміщення яких через митний кордон України встановлено заборони чи обмеження

Під час проведення візуального огляду автомобіля у працівників митниці виникла підозра про можливе ввезення таких товарів. У зв’язку з цим автомобіль було виведено в спеціально відведене місце для митного огляду.

Там у багажному відділенні автомобіля було виявлено 11 телевізорів і вісім настінних кріплень. Загальна вартість предметів правопорушення становить 50 334,29 гривень. Таким чином громадянин України порушив встановлений порядок проходження митного контролю в зонах спрощеного митного контролю «зелений коридор», тобто намагався перемістити товар, обмежений до ввезення на митну територію України.

За цим фактом, за ознаками статті 471 Митного кодексу України, складено протокол про порушення митних правил, товар вилучено. Справу скеровано до суду, який і визначить покарання.

Про це повідомили сьогодні, 24 листопада, на сайті Львівського обласного управління Державної фіскальної служби України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів