У Миколаївському районі встановлюють обставини загибелі двох людей

16:00 29 серпня 2016 р.

Фото до новини

Правоохоронці з'ясували, що до вбивства жінки причетний її 48-річний співмешканець, тіло якого, повішане на дереві, виявили у саду.

«На Львівщині чоловік вбив співмешканку, після чого звів рахунки зі життям. Правоохоронці встановлюють усі обставини події, за цим фактом відкрито кримінальне провадження», – повідомили сьогодні, 29 серпня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«До Миколаївського відділення поліції надійшло повідомлення від 21-річної жительки одного із сіл району про те, що 26 серпня о 21.20 у власному будинку вона виявила  тіло матері без ознак життя. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що на тілі 42-річної місцевої жительки є ознаки насильницької смерті, а саме – сліди задушення.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). Призначено низку експертиз.

Правоохоронці встановили, що до вбивства жінки причетний її 48-річний співмешканець, житель одного із міст Миколаївського району. Його тіло, повішане на дереві, правоохоронці виявили у саду, на відстані ста метрів від житлового будинку, де проживала загибла.

За попередніми висновками експертів, чоловік скоїв самогубство. Правоохоронці встановлюють усі обставини події. Проводяться слідчі дії».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів