У Львові зникли в жовтні 16 дощоприймачів

13:28 22 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 4road.net

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, у Франківському районі вкрали за місяць шість решіток, Шевченківському – чотири , Залізничному й Сихівському – по три.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 22 жовтня, «Щоденному Львову», що впродовж цього місяця на території Львова викрадено 16 дощоприймачів. Зокрема, у Франківському районі – шість решіток, Шевченківському – чотири , Залізничному й Сихівському – по три.

Відтак, працівники адміністрацій звернулись у міліцію. заступник голови Франківської райадміністрації.Орест Тимчишин повідомив: «Нещодавно працівники одного з наших ЛКП виявили крадіжку чотирьох решіток, а кілька днів до того – ще дві. Йдеться про вулиці Сулими (2 шт.), Окружну, Народну, Наукову та Пулюя. Зловмисників розшукують. Від початку року у Франківському районі викрадено до 40 решіток та 94 ліфтові котушки».

Факти крадіжок дощоприймачів зафіксовано й у трьох інших районах міста. Зокрема, як повідомляє начальник відділу комунального господарства Залізничної райадміністрації, на території цього району виявлено 3 крадіжки – на вул. Виговського, Авіаційній, та Патона.

По дві решітки викрадено й на вулицях Лінкольна та Шевченка в Шевченківському районі, та по одній – на прорспекті Червоної Калини й вулицях Чукаріна та Вернадського йпоблизу стадіону на Сихові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів