У Львові затримали під час отримання хабара слідчого Галицького райвідділу міліції (оновлено)

20:32 7 квітня 2015 р.

Фото до новини

Як повідомив начальник обласного управління МВС Дмитро Загарії, затриманий правоохоронець встиг попрацювати в органах внутрішніх справ приблизно півтора року.

У Львові затримали 6 квітня затримали під час отримання хабара в розмірі 1300 доларів працівника міліції. За словами начальника обласного управління МВС Львівщини Дмитра Загарії, затриманий був слідчим у Галицькому райвідділі міліції Львова.

Він нещодавно закінчив університет та працював у органах внутрішніх справ приблизно півтора року. Наразі невідомо про те, за що він отримав хабар.

Затримання міліціонера-хабарника проводили співробітники Львівського управління СБУ. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Про це повідомив кореспондент інформаційної агенції «РБК-Україна». Натомість телеканал «112 Україна» передав у вівторок:

«У Львові слідчий міськвідділу міліції вимагав від місцевої мешканки 1,3 тисячі доларів за непритягнення до кримінальної відповідальності її сина, який скоїв крадіжку. Про це телеканал «112 Україна» повідомив джерело у правоохоронних органах.

«6 квітня прокуратура Львівської області розпочала кримінальне провадження стосовно слідчого львівської міліції. Міліціонера звинувачують у тому, що він вимагав у місцевої мешканки 1,3 тисячі дол. за непритягнення її сина до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки», – розповіло джерело. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів