У Львові затримали під час отримання хабара капітанів поліції

19:05 10 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: sbu.gov.ua

Оперуповноважені карного розшуку вимагали півтори тисячі доларів за непритягнення до кримінальної відповідальності через зберігання зброї.

«Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали на хабарі двох оперуповноважених карного розшуку одного з відділів Національної  поліції у Львові», – повідомили сьогодні, 10 лютого, в прес-службі СБУ, де також розповіли подробиці:

«Капітани поліції вимагали від двох місцевих мешканців півтори тисячі доларів США занепритягнення до кримінальної відповідальності через зберігання зброї. Співробітники спецслужби «взяли» поліцейських у службовому автомобілі під час отримання грошей.

Оперуповноваженим оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частною 3 статті 368 Кримінального кодексу України, та затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Тривають оперативно-слідчі дії для встановлення інших можливих фактів отримання хабарів поліцейськими».

Про це повідомили сьогодні, 10 лютого, в прес-службі СБУ, де також опублікували світлину з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів