У Львові затримали нападників на таксиста

17:24 10 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Бандити, погрожуючи таксисту пістолетом, намагалися заволодіти його автомобілем.

У Головному управлінні поліції у Львівській області розповіли в неділю: «9 червня в Пустомитівський відділ поліції звернувся за допомогою 30-річний львів’янин, який працює водієм таксі., який повідомив, що близько 21.35 у селі Конопниця на нього було вчинено розбійний напад. За словами заявника, двоє пасажирів, яких він мав завезти у це село, неподалік дачного кооперативу приставили йому до голови пістолет та намагалися заволодіти автомобілем «Фольксваген Пасат». Коли ж таксист викинув ключі від машини у траву, незнайомці втекли у ліс в напрямку автодороги Львів-Шегині».

«До пошуку зловмисників були задіяні працівники управління карного розшуку Головного управління Нацполіції у Львівській області та Пустомитівського відділу поліції. Впродовж кількох годин правоохоронці з’ясували особи зловмисників. Ними виявилися жителі одного зі сіл Одеської області віком 28 та 39 років, які тимчасово жили у Львові. Обидва затримані в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Предмет, схожий на пістолет, яким вони погрожували таксистові, у них вилучено та скеровано на експертизу», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна. Проводиться досудове розслідування, з’ясовуються обставини події», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів