У Львові затримали молодика, який рекламував наркотики

12:30 13 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні зауважили близько третьої години ночі на вулиці Замарстинівській двох чоловіків із трафаретом.

Про це повідомили в четвер, 13 грудня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Один чоловік наносив написи на стіни, а інший фотографував. Інспектори одразу припинили протиправні дії. Одному з них вдалося втекти. Невідомий встиг нанести на фасаді кілька адрес, де можна придбати заборонені речовини».

«Чоловік зізнався, що напередодні приїхав зі Запорізької області заробити таким чином гроші. 30-річному чоловіку обіцяли за годину 300 гривень. Він почав усіма підручними матеріалами й навіть своїм одягом затирати написи. Затер 10 написів, аби їх неможливо було прочитати. Запевняв, що шкодує про скоєне», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Патрульні, згодом, виявили й поплічника зі Запоріжжя, який проживає в Харкові. Він знайшов для них цю роботу й був посередником, а також надсилав фотозвіти замовнику. У Галицькому відділі поліції дільничний склав протоколи за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів). Справу передали на розгляд адміністративній комісії», – повідомили також в управлінні патрульної поліції Львівської області та опублікували фото з місця події й затриманого.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів