У Львові затримали крадіїв кабелю

09:54 4 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Двоє раніше судимих проникли до під‘їзду будинку на вулиці Шевській.

«Патрульні затримали на «гарячому» крадіїв кабелю», –повідомили сьогодні, 4 травня, правоохоронці, які також розповіли подробиці:

«Вночі, близько 00:30, патрульним Галицького району надійшов виклик на вулиці Шевській, де невідомі особи проникли до під‘їзду й у заявника виникла підозра, що вони щось крадуть. Працівники патрульної поліції швидко прибули на місце події та затримали осіб, які викрадали кабелі з даного під'їзду.

Один зі затриманих встав на дверну ручку заявника, аби йому легше було дістати кабелі. Мешканець цієї квартири почув, як гримить ручка і подумав, що пограбувати хочуть його.

Зловмисниками виявилися двоє чоловіків, віком 26 та 42 років, один раніше судимий за статтею 309 Кримінального кодексу (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), а його спільник неодноразово – за крадіжки та хулігаство. На місці працювала слідчо-оперативна група».

Про це повідомили сьогодні, 4 травня, на сторінці Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото затриманих.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів