У Львові засуджено за скоєння ДТП екс-інспектора ДАІ

11:38 25 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: slovovolyni.com

Як повідомляє в п’ятницю прес-служба обласної прокуратури, його позбавлено волі на три роки з випробувальним терміном.

Прес-служба обласної прокуратури повідомляє сьогодні, 25 квітня, що набрав законної сили вирок Шевченківського районного суду Львова, яким колишнього працівника ДПС ДАІ ГУ МВС України у Львівській області визнано винним у скоєнні злочину передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України та засуджено до трьох років позбавлення волі із річним випробувальним терміном. Бо досудовим розслідуванням з’ясовано, що інспектор ДПС ДАІ керуючи транспортним засобом, рухаючись по автодорозі Львів-Брюховичі у напрямку Львова, здійснив обгін автомобіля марки «ВАЗ-21099».

Під час наближення автомобіля до перехрестя з дорогою, що веде у село Збиранка, Жовківського району Львівської області, автомобіль «ВАЗ-21099» наздогнав автомобіль під керуванням інспектора ДПС ДАІ та почав притискати його до правого краю узбіччя дороги. Своєю чергою, інспектор ДПС ДАІ, усвідомивши, що у вказаний момент виникла небезпека для його руху, будучи зобов’язаним негайно зменшити швидкість аж до зупинки транспортного засобу, продовжив свій рух.

У подальшому, внаслідок своїх необдуманих дій зачепив трав’яний покрив правого краю автодороги, звідки виїхав на зустрічну смугу проїзної частини, внаслідок чого допустив кутове зіткнення з автомобілем марки «Volkswagrеn-Golf». У результаті зазначеної дорожньо-транспортної пригоди, малолітній пасажир 2003 року народження, який перебував в автомобілі марки «Volkswagеn-Golf», отримав тяжкі тілесні ушкодження за ознакою небезпеки для життя в момент заподіяння.

Прес-служба обласної прокуратури зазначає також, що інспектор ДПС ДАІ повністю визнав свою провину в інкримінованому йому кримінальному правопорушенні та щиро розкаявся.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів