У Львові засуджено до позбавлення волі трьох міліціонерів-наркокур’єрів

15:36 29 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Сегодня»

Як повідомили в понеділок в прес-службі обласної прокуратури, за результатами апеляційного судового розгляду в кримінальному провадженні, всім трьом підсудним визначено покарання у виді позбавлення волі з поміщенням у кримінально-виконавчу установу закритого типу терміном до п’яти років.

У прес-службі обласної прокуратури повідомили сьогодні, 29 вересня, що у Львові засуджено до п’яти років позбавлення волі працівників міліції, які вели бізнес із незаконного збуту наркотичних речовин. У повідомленні також конкретизують:

«Відповідно до ухвали апеляційного суду Львівської області від 24 вересня цього року, набув законної сили вирок у кримінальному провадженні стосовно трьох членів організованої злочинної групи – працівників підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Стрийського міського відділу ГУМВС України у Львівській області. Доведено, що вказані міліціонери, з метою власного збагачення та штучного створення показників роботи, збували наркотики та психотропні речовини наркозалежним особам. 

У подальшому, фальсифікували матеріали оперативно-розшукової діяльності та вимагали хабарі в останніх за не притягнення їх до встановленої законом відповідальності. Зокрема, в ході розслідування встановлено факти збуту згаданими працівниками міськвідділу міліції канабісу, субітексу та амфетаміну, а також зафіксовано їх дії щодо вимагання неправомірної вигоди на загальну суму майже 30 тисяч гривень.

За результатами апеляційного судового розгляду в кримінальному провадженні, всім трьом підсудним визначено покарання у виді позбавлення волі з поміщенням у кримінально-виконавчу установу закритого типу терміном до п’яти років».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів