У Львові застрелився чоловік

13:35 27 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

В обласному управлінні поліції розповіли сьогодні, 27 лютого: «У Львові чоловік застрелився, обстрілявши перед тим вхідні двері у квартиру своєї співмешканки, автомобіль на вулиці та вікна будинку навпроти».

Про це повідомили в понеділок, 27 лютого, де також поінформували, що сьогодні о 9.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що з вікна другого поверху одного з будинків на вулиці Академіка Кучера у Львові невідомий чоловік стріляє по автомобілях та у вікна сусіднього будинку. Слідчо-оперативна група встановила його особу зловмисника – ним виявився раніше двічі судимий за злочини, пов’язані з наркотиками, 46-річний львів’янин, котрий стріляв з вікна власної квартири, розташованої на другому поверсі будинку.

Також встановлено, що напередодні чоловік посварився зі своєю співмешканкою, котра проживала разом зі своїм 23-річним сином на першому поверсі у тому ж будинку. Зранку зловмисник прийшов під її двері, маючи з собою вогнепальну зброю – пістолет іноземного виробництва. Здійснивши кілька пострілів у вхідні двері, він поранив сина своєї співмешканки у ногу, після чого повернувся у свою квартиру на другому поверсі і здійснив кілька пострілів з вікна, влучивши у лобове скло автомобіля, який їхав вулицею, а також у вікна будинку навпроти.

Начальник Львівського обласного управління Національної поліції, генерал поліції третього рангу Валерій Середа, розповів: «Коли на місце події прибули правоохоронці і вимагали відчинити двері у квартиру, чоловік не виконав їхні вимоги, не виходив на контакт, а пізніше накрився подушкою і здійснив смертельний постріл собі у голову. Зараз проводяться слідчі дії, з’ясовується скільки всього було здійснено пострілів, а також звідки у нього зброя. Буде призначено низку експертиз, у тому числі для встановлення чи перебував чоловік у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів