У Львові загинув унаслідок падіння зі сьомого поверху чоловік

18:55 31 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Трагедія сталася на вулиці Граб‘янки.

«Людина випала з вікна сходової клітки сьомого поверху житлової багатоповерхівки», – повідомили сьогодні, 31 травня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«До Франківського відділу поліції 30 травня о 16.30 надійшло повідомлення про те, що з вікна сьомого поверху житлового багатоповерхового будинку на вулиці Граб‘янки у Львові випала людина, яка загинула на місці падіння. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що внаслідок падіння з висоти  сьомого поверху чоловік віком 25-30 років отримав травми несумісні з життям. Особа загиблого встановлюється.

На сходовій клітці між поверхами, звідки випав чоловік, вилучено розбитий мобільний телефон «Нокія», ключі та незначну суму грошей. Призначено низку експертиз. 

Відпрацьовується версія про те, що чоловік скоїв самогубство. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів