У Львові забудовник вдерся на територію дитячого майданчика

16:25 21 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на території дитячого майданчика на вулиці Чорноморській невідомі забудовники демонтували частину літньої сцени, встановили металеву огорожу та почали будівництво цегляного огородження.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 21 листопада, «Щоденному Львову», що забудовник вдерся на територію дитячого майданчика на вулиці Чорноморській. У повідомленні також конкретизують:

«За інформацією управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР, на території дитячого майданчика на вулиці Чорноморська, 12 невідомі забудовники демонтували частину літньої сцени, встановили металеву огорожу та почали будівництво цегляного огородження.

«Працівниками управління молоді, сім'ї та спорту, а також ЛКП « Спортресурс»  складено акт про захоплення частини дитячого майданчика. Звертаємося до правоохоронних органів міста та департаменту містобудування ЛМР втрутитися в дану ситуацію та недопустити знищення дитячого майданчика» , – йдеться у повідомленні управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів