У Львові заарештовано за хабар старшого слідчого райвідділу міліції

12:32 26 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласної прокуратури, львівському правоохоронцю обрано запобіжний захід у виді арешту із визначенням максимального розміру застави – 97 440 грн.

У прес-службі обласної прокуратури Львівської області інформують сьогодні, 26 січня, в повідомленні «Слідчому міліції, що підозрюється в отриманні неправомірної вигоди, обрано запобіжний захід»:

«Прокуратурою Львівської області проводиться розслідування у кримінальному провадженні стосовно старшого слідчого одного з райвідділів ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області, який був затриманий 23 січня «на гарячому», при одержанні 2 тисяч доларів США неправомірної вигоди. За вказану винагороду правоохоронець обіцяв не притягувати особу до кримінальної відповідальності та закрити відповідне провадження.

На цей час затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Водночас, сьогодні, 26 січня, вказаному правоохоронцю обрано запобіжний захід у виді арешту із визначенням максимального розміру застави – 97 440 грн. Досудове розслідування у цьому провадженні триває».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів