У Львові за махінації з нерухомістю засуджено директора ЛКП «Снопківське»

11:12 1 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: volynnews.com

Як повідомляє прес-служба міської прокуратури, він видав фальшиві документи, на підставі котрих оформлено право власності на нежитлові комунальні приміщення на вулиці Івана Франка.

Галицьким районним судом міста Львова винесено вирок у кримінальному провадженні стосовно колишнього директора ЛКП «Снопківське» за частиною 2 статті 364(зловживання службовим становищем) і частиною 2 статті 366 (зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Державним обвинувачем прокуратури Галицького району Львова доведено – останній видав фальшиві документи, на підставі яких фізичною особою було оформлено право власності на нежитлові комунальні приміщення по вулиці Івана Франка.

Таким чином, громаді міста завдано понад 150 тис. грн. збитків. Судом вказаного посадовця визнано винним у незаконних діяннях та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки, із накладенням штрафу та позбавленням права обіймати певні посади упродовж два років (із встановленням дворічного іспитового строку).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів