У Львові викрили ще одного здирника

18:30 21 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook»

Працівник одного з публічних акціонерних товариств за грошову винагороду сприяв приховуванню виявлених правопорушень споживання газу.

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, 21 червня: «Працівники управління захисту економіки у Львівській області спільно з Львівською місцевою прокуратурою №1 задокументували працівника одного із публічних акціонерних товариств, який у процесі проведення перевірок дотримання правил споживання газу організував схему одержання неправомірних вигод. Здирника затримано під час одержання чергової неправомірної вигоди у розмірі п’ять тисяч гривень за сприяння в укритті виявлених порушень споживання газу та не накладення відповідних штрафних санкцій».

«Грошові кошти та речові докази вилучено. Відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 368 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України. За такі дії передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років без права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією», – повідомили також сьогодні, 21 червня, на сторінці Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів