У Львові викрали 2018 року 298 решіток дощоприймачів

14:10 13 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: omr.gov.ua

Крадії крадіжки дощоприймачів у Львові завдали у 2018 році збитків на суму 834 тисяч гривень.

Про це повідомили в четвер, 13 грудня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли, що 2018 року у Львові викрали 298 решіток дощоприймачів, що завдало збитків міському бюджету на суму 834 тисяч гривень.

Відтак, департамент ЖГІ та керівники районних адміністрацій скерували десятки листів у поліцію щодо вжиття заходів для недопущення крадіжок та перевірки пунктів прийому металобрухту й просять львів’ян повідомляти поліцію, якщо побачать крадіжки дощоприймачів. Найбільше решіток вкрадено на території Шевченківської районної адміністрації. Найменше – на території Галицької.

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк зазначила: «З цього приводу як департамент, так і районні адміністрації написали десятки листів у поліцію. Однак немає жодної реакції та не відкрито жодної кримінальної справи».

Ірина Маруняк закликала поліцію зупиняти злочини. Адже, за її словами, «крадіжки дощоприймачів не лише завдають шкоди бюджету міста, а й становлять загрозу для повноцінного пересування пішоходів та власників автомобілів».

«Повідомлення про такі факти можна залишати на «Гарячій лінії міста» за номером телефону 15-80», – поінформувала Ірина Маруняк.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів