У Львові викликали до прокуратури трьох чиновників міськради

12:36 5 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У ЛМР скаржаться, що на її працівників «продовжують чинити тиск».

«На працівників мерії продовжують чинити тиск – керівника та двох працівників управління житлового господарства викликають до прокуратури», – повідомили сьогодні, 5 травня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також поінформували:

«У зв’язку з кримінальним провадженням за фактом невиконання службовими особами ЛМР рішень Галицького районного суду щодо видачі ордерів на житло для працівників прокуратури, керівника управління житлового господарства Юрія Гольця та працівників управління Галину Мазур та Богдана Ваверчака викликають завтра, 6 травня, у день пам’яті святого Юрія, покровителя Львова, до прокуратури. Як інформував раніше міський голова Львова Андрій Садовий, мова йде про 31 квартиру, яку прокуратура вимагає у міста.

Міська рада проти того, аби ці квартири отримали працівники прокуратури, враховуючи ситуацію з необхідністю забезпечення житлом сімей учасників бойових дій та інших категорій соціально незахищених мешканців. Міський голова Андрій Садовий зазначав на своїй сторінці у соціальній мережі: «У 2005 році попередній мер Львова надав інвестору землю для будівництва службових квартир прокуратурі. Житло збудували. Прокуратура зараз хоче отримати ці квартири у приватну власність. Місто проти».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів