У Львові вибухотехніки перевірили ще один підозрілий предмет

13:39 16 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління МВС, з приміщення торгового центру на вулиці Городоцькій було евакуйовано працівників та відвідувачів.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС повідомили в понеділок:

«Сьогодні, 16 березня об 11:40, на 102, зателефонував охоронець торгового центру, який знаходиться на вулиці Городоцькій у Львові. Чоловік повідомив про те, що біля входу у торговий заклад виявлено коробку у якій блимає лампочка.

На місці події працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС України у Львівській області, а також представники інших служб, які задіюються у таких випадках. З приміщення торгового центру було евакуйовано працівників та відвідувачів. Проведеною перевіркою, правоохоронці встановили, що коробка не є вибухонебезпечною».

Своєю чергою, на сторінці громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте» повідомили в понеділок:

«Сьогодні, 16 березня, о 11:50 надійшла інформація, що на задньому дворі в супермаркеті «Скриня» на вулиці Городоцькій, 179 виявлено пакет (тяжкий) із мигаючими лампочками. На даний момент йде перекриття вулиці, чекають вибухотехнічну службу, рух ускладнено, при можливості оминайте цю ділянку Львова»;

«Станом на 12.35 в кульку виявлено оекламний щиток, який має власні батарейки і лампочки, які мигають, тому все гаразд. По цьому кульку веде ще роботи міліція, але загрози щодо пакету немає».

Як інформував «ЩЛ», у прес-службі обласного управління МВС повідомили також у понеділок, що сьогодні, 16 березня, об 11:35 чоловік підійшов до наряду міліції та повідомив про те, що міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького заміновано.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів