У Львові влучили «коктейлем Молотова» у вікно інваліда (відео)

12:10 1 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Мешканка гуртожитку на вулиці Володимира Великого дивується: «Люди ми небагаті, ні до політики, ні до великих грошей відношення не маємо, тому навіть уявити складно – хто міг це зробити».

29 червня у Львові на вулиці Володимира Великого, 14 невідомі закинули у вікно третього поверху пляшку із запальною сумішшю. У кімнаті гуртожитку, де поживає родина Олега і Роксолани Брич, одразу спалахнула пожежа, яка потерпілі встигли самотужки загасити.

Роксолана Брич розповіла: «Того дня ніщо не віщувало біди, ми займалися звичайними справами, а ввечері, близько опівночі, як тільки вимкнули телевізор, у вікно залетіла пляшка, і пролунав вибух. Ми чули, що поруч з нашими вікнами зупинилася легкова машина і, судячи з усього, хулігани придивлялися, куди саме кинути горючу суміш».

За словами жінки, її чоловік – інвалід третьої групи, сердечник, вона підробляє майстром з манікюру, з ними разом живе 22-річна донька Юлія. Роксолана Брич відзначила: «Словом, люди ми небагаті, ні до політики, ні до великих грошей відношення не маємо, тому, навіть уявити складно гуртожитку хто міг це зробити». 

Пожежу в кімнаті Роксолана з чоловіком загасили самі, благо, донька в той момент перебувала у тітки, і ніхто не постраждав. «Ось тільки наші дві кішки від страху втекли у вікно і до самого ранку не могли знайтися», – нарікає потерпіла. Після того, що сталося сім'я переживає легкий шок, вибите скло вже поставили, але обгоріли і просочилися бензином багато речей, які довелося викинути.

Міліція, своєю чергою, шукає винних. Поряд з будинком знаходиться бізнес центр, оснащений камерами відеоспостереження, які, цілком ймовірно, зафіксували машину зловмисників.

«Міліція вивчає кілька версій, але поки ми не можемо їх озвучити в інтересах слідства. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 265 (хуліганство)», – повідомила керівник прес-центру міліції Світлана Добровольська. Винним загрожує арешт або обмеження волі на строк до п'яти років.

Про це повідомили сьогодні, 1 липня, в київській газеті «Сегодня».

Як інформував «ЩЛ», у Львові метнули коктейль «Молотова» у вікно квартири будинку на вулиці Володимира Великого.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів