У Львові судитимуть злочинне угруповання сутенерів

13:00 24 травня 2019 р.

Будинок №2 на вулиці Чоловського у Львові, в якому, зокрема, розташований Галицький районний суд

Будинок №2 на вулиці Чоловського у Львові, в якому, зокрема, розташований Галицький районний суд
Фото: old.court.gov.ua

У Галицькому районному суді Львова судитимуть в травні злочинне угруповання сутенерів.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в п’ятницю, 24 травня: «За процесуального керівництва обласної прокуратури завершено досудове розслідування стосовно трьох жителів Львівщини, які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 302 (створення та утримання місць розпусти), частиною 3 статті 303 Кримінального кодексу України (забезпечення заняття проституцією щодо кількох осіб, в складі організованої групи)».

«36-річний чоловік створив стійку організовану групу в червні 2018 року. До її складу увійшли 22-річна уродженка Яворова, 26-річний чоловік з Великих Мостів та ще одна особа, матеріали щодо якої виділено у окреме провадження. З метою забезпечення надання платних послуг сексуального характеру зловмисники винаймали квартири у Львові. До протиправної діяльності залучили шестеро дівчат з Львівщини», – поінформували також в обласній прокуратурі.

«Повії отримували за свої «послуги» 1200-1400 гривень за годину. З усієї суми половину віддавали сутенеру, а частину водієві, який доставляв їх у потрібне місце», – розповіли також в обласній прокуратурі.

«Крім цього, фігуранти створили рекламу у мережі Інтернет, у якій вказували номер адміністраторки. Саме через неї здійснювався попередній запис клієнтів», – повідомили також в обласній прокуратурі.

«Викрили правопорушників 14 листопада 2018 року. Під час обшуку за місцем проживання співорганізаторів та виконавця було виявлено та вилучено мобільні телефони із сім картками (за допомогою яких здійснювався зв'язок із клієнтами та повіями), банківські картки та інше. Перше засідання у Галицькому районному суді Львова призначено на травень цього року», – поінформували також в обласній прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів