У Львові судитимуть за підпільне виготовлення цигарок

17:30 4 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: tell-smoking.net

Хоч відбувалося воно в приміщенні колишнього консервного заводу в місті Охтирка Сумської області.

Про це повідомляє сьогодні, 4 листопада, прес-служба прокуратури Львівської області. Цією установою завершено розслідування у кримінальному провадженні стосовно двох осіб, які, за попередньою змовою, незаконно виготовляли тютюнові вироби.

Хоч підпільний цех вони розгорнули в приміщенні колишнього консервного заводу в місті Охтирка Сумської області. Під час обшуку в цьому цеху виявлено обладнання, яке забезпечує масове виробництво цигарок, а також тютюн і понад 50 тисяч підроблених марок акцизного збору.

Їх незаконно використовували для незаконного виготовлення та реалізації тютюнових виробів, якими завдано державі матеріальної шкоди на суму більше 3,5 млн. грн. Тобто - в особливо великому розмірі.

До підозрюваних осіб Личаківським районним судом мЛьвова застосовано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. У кримінальному провадженні, затверджено обвинувальний акт, який з додатками скеровано для розгляду по суті в Охтирський міськрайонний суд Сумської області.

Як повідомляв «ЩЛ», у вересні на Львівщині прикрили дві підпільні гуральні, а в жовтні – ще одну й нелегальний цех, в якому підробляли продукцію «Адідас».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів