У Львові судитимуть п’ятьох бандитів

17:22 5 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 17tv.com.ua

На розгляд до суду скеровані матеріали кримінального провадження щодо п’ятьох учасників злочинного угрупування, які впродовж тривалого часу здійснювали озброєні напади на офісні й складські приміщення підприємств, пункти обміну валют та на приватні будинки.

Співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю Львівського обласного УМВС затримали в лютому п’ятьох учасників злочинного угрупування, котрі упродовж тривалого часу здійснювали озброєні напади на офісні та складські приміщення підприємств, пункти обміну валют та на приватні будинки. Як з’ясували правоохоронці, підозрювані мали спеціальну підготовку.

Перед початком проведення «операції» вони тривалий час збирали дані щодо своїх майбутніх жертв та ретельно вивчали плани будівель у які мали намір проникнути. Діяли за чітко розробленим планом нападу та планом відходу по завершенню «операції».

Під час розбійних нападів зловмисники забирали гроші, ювелірні прикраси, техніку та інші цінності. Після цього зловмисники ділили гроші, а матеріальні цінності збували через довірену особу.

Під час проведення досудового розслідування працівники міліції встановили, що зловмисники причетні до скоєння тринадцяти кримінальних правопорушень. Загальна сума збитків, заподіяних потерпілим, становить майже 650 тисяч гривень.

Матеріали кримінального провадження, відкритого за статтею 257 (бандитизм), частиною 4 статті 187 (розбій), частиною 5 статті 185 (крадіжка) й частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодесу України щодо п’ятьох учасників злочинного угрупування скеровані на розгляд до суду. Про це повідомили сьогодні, 5 червня, в прес-службі (відділв зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів