У Львові судитимуть підозрюваного в здирництві поліціянта

09:45 30 вересня 2016 р.

Слідчі обласної прокуратури інкрімінують правоохоронцю одержання 50 тисяч гривень і тисячі доларів за обіцянку не притягувати до кримінальної відповідальності.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили сьогодні, 30 вересня, що в її слідчому управлінні вже завершили досудове розслідування в кримінальному провадженні стосовно начальника одного із відділів поліції Львова, який підозрюється в одержанні хабара. В червні 2016 року він отримав від львів’янки неправомірну вигоду у вигляді 50 тисяч гривень та тисячу доларів. За вказані кошти посадовець пообіцяв не притягувати її знайомого до кримінальної відповідальності й не поміщати його до ізолятора тимчасового тримання.

На даний час обвинувальний акт стосовно цього працівника поліції за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди службовою особою) скеровано до суду. Санкція інкримінованої йому статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до трьох років з конфіскацією майна.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів