У Львові судитимуть двох організаторів конвертаційного центру

11:35 6 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: uapress.info

Працівники управління захисту економіки спільно з працівниками слідчого управління обласного управління поліції повідомили про підозру у фіктивному підприємництві, ухиленні від сплати податків, та незаконному переведенні безготівкових коштів у готівку двом «підприємцям».

Про це повідомили сьогодні, 6 травня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«Як встановили правоохоронці, 35-річний мешканець Нового Роздолу та 65-річний львів’янин, не маючи на меті здійснення підприємницької діяльності, придбали комерційні структури, одна з яких – приватне підприємство, а інша – товариство з обмеженою відповідальністю та використовували їх як конвертаційний центр для незаконного переведення безготівкових коштів у готівку за фіктивними операціями з купівлі-продажу товарів. Під час досудового розслідування, відкритого за частиною 1 статті 205 (фіктивне підприємництво) Кримінального кодексу України, працівники поліції встановили, що у такий спосіб «підприємці» провели через рахунки понад чотирнадцять мільйонів гривень, частину з яких перевели у готівку.

Невдовзі матеріали кримінального провадження будуть скеровані на розгляд суду. Санкція статті передбачає покарання – штраф від п’ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів