У Львові судитимуть керівника відділення банку

10:20 10 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: 17tv.com.ua

Працівники фінансової установи ошукали своїх клієнтів на 2,7 мільйона гривень.

«Львівською місцевою прокуратурою №1 затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт кримінальному провадженні щодо керівника одного з банківських відділень у місті Львові», – повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли подробиці:

«Досудовим розслідуванням встановлено, що остання, зловживаючи службовим становищем, у період з липня 2008 року по грудень 2014 року, діючи у змові з іншими працівниками відділення, налагодила схему заволодіння коштами клієнтів банку. Зокрема, керівник підробляла касові та інші банківські документи про зняття та повернення депозитних вкладів громадян, а фактично ці гроші привласнювала.

Таким чином, зловмисниця заволоділа коштами 24 клієнтів на загальну суму понад 2,7 мільйона гривень. На цей час грошові вклади потерпілим банківською установою відшкодовано.

Дії вказаного директора відділення прокуратурою кваліфіковано за частинами 3, 4 та 5 статті 191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великому розмірі ) та частинами 1 та 2 статті 366 Кримінального кодексу України (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

Згідно з чинним законодавством, їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна. Водночас, вживаються заходи з метою притягнення до відповідальності спільників обвинуваченої, причетних до вказаних злочинів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів