У Львові судитимуть керівника комунального підприємства за вимагання та одержання хабара

14:58 5 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: caricatura.ru

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, 60-річний керівник одного з комунальних підприємств Львова вимагав та одержав 8200 гривень за сприяння в наданні в оренду нежитлових приміщень.

«У Львові судитимуть керівника комунального підприємства, котрий одержав неправомірну вигоду, – повідомили сьогодні, 5 березня, в прес-службі відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, конкретизуючи при цьому:

«Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури Залізничного району в лютому викрили 60-річного керівника одного з комунальних підприємств Львова. Зловмисник вимагав та одержав неправомірну вигоду в сумі 8200 гривень за сприяння у наданні в оренду нежитлових приміщень, які перебувають на балансі підпорядкованого йому ЛКП для облаштування складу .

Матеріали кримінального провадження відкритого за ознаками правопорушення, передбаченого за частиною 1 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк від трьох до шести місяців, або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі спеціальною конфіскацією».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів