Суд заборонив будувати торгово-розважальний центр на проспекті Шевченка й площі Галицькій у Львові

12:48 20 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласної прокуратури, договір оренди ділянки, площею 0,10 га розірвано з ТОВ «Кіносвіт» у зв’язку з тим, що територія надавалась для обслуговування існуючих споруд, а не для будівництва торгово-розважального центру.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили сьогодні, 20 квітня:

«Прокуратура не дозволила незаконного будівництва торгово-розважального центру в історичному ареалі Львова. Зважаючи на численні звернення громадян до органів прокуратури щодо незаконного будівництва ТОВ «Кіносвіт» торгово-розважального центру в історичній частині Львова, на проспекті Шевченка, 3 – площі Галицькій, 15, прокуратурою Львівської області здійснено вступ у справу на стороні Львівської міської ради про розірвання із згаданим підприємством договору оренди земельної ділянки, на якій проводились будівельні роботи.

Відтак, рішенням господарського суду Львівської області позовні вимоги задоволено: договір оренди зазначеної ділянки, площею 0,10 га, із ТОВ «Кіносвіт» розірвано у зв’язку з тим, що територія надавалась для обслуговування існуючих споруд, а не для будівництва торгово-розважального центру. Земельну ділянку постановлено повернути громаді міста Львова». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів