У Львові суд «позбавив» екс-митника волі за хабар, одразу ж звільнивши його від покарання

12:35 28 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Урядовий кур'єр/УНІАН

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласної прокуратури, колишнього головного державного інспектора відділу митного оформлення №3 митного поста «Львів-аеропорт» звільнено від відбування призначеного основного покарання у виді позбавлення волі з огляду на щире каяття особи, незадовільний стан здоров'я.

У прес-службі обласної прокуратури повідомили сьогодні, 28 жовтня, що посадовця митного поста «Львів-аеропорт» засуджено до позбавлення волі за одержання 2 тис євро неправомірної вигоди. У повідомленні також конкретизують:

«Прокуратурою Львівської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно головного державного інспектора відділу митного оформлення №3 митного поста «Львів-аеропорт» Львівської митниці Міністерства доходів і зборів України про одержання ним неправомірної вигоди за ч.4 ст.368 КК України. Останній обвинувачувався в одержанні від фізичних осіб 2 тисяч Євро хабара за незаконне звільнення від митного контролю, переміщених ними на митну територію України товарів.

За рішенням суду обвинуваченого засуджено до 5 років позбавлення волі із позбавленням права займати посади у правоохоронних органах строком на 3 роки та позбавлено спеціального звання. З огляду на щире каяття особи, незадовільний стан здоров'я, звільнено від відбування призначеного основного покарання у виді позбавлення волі, з випробуванням, із встановленням іспитового строку тривалістю 3 роки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів