У Львові схопили двох наркодилерів

13:30 21 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Працівники управління протидії наркозлочинності поліції спільно зі слідчим відділом Шевченківського відділу поліції затримали двох наркодилерів, які організували у Львові збут наркотичного засобу «метадон».

Про це повідомили в четвер, 21 червня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Ними виявилися раніше судимі місцеві мешканці віком 35 та 40 років. Під час затримання та санкціонованих обшуків у зловмисників правоохоронці виявили та вилучили поліетиленові пакети з речовиною, зовні схожою на наркотичний засіб «метадон», електронні ваги, пристрій для викурювання наркотичного засобу, мобільні телефони різних марок, сім-картки мобільних операторів, банківські картки та грошові кошти, отримані від збуту наркотиків. Вилучене скеровано на експертне дослідження».

«Зловмисники затримані в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів