У Львові схопили двох грабіжників

15:02 24 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління МВС, правоохоронці затримали двох неодноразово судимих мешканців Миколаївського район, котрих обґрунтовано підозрюють у скоєнні п’яти крадіжок та розбою у місті Львові.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 24 квітня:

«Правоохоронці затримали двох неодноразово судимих мешканців Миколаївського району, котрих обґрунтовано підозрюють у скоєнні п’яти крадіжок та розбою у місті Львові.

На оперативну лінію 102, 31 березня близько 5.00 ранку, надійшло повідомлення від львів’янки, котра заявила про те, що її квартиру на вулиці Дорошенка пограбували двоє невідомих. За словами потерпілої, її квартира розташована у першому поверсі. Уночі, відкривши пластикове вікно, до помешкання проникли двоє невідомих.

Коли жінка прокинулась і спробувала з’ясувати хто вони такі і що їм потрібно, один з грабіжників вдарив її ножем у шию. Власниця квартири на якийсь час втратила свідомість, а коли прийшла до тями, побачила, що зловмисники винесли з помешкання фотоапарат «Нікон».

Ні місці події працювала слідчо-оперативна група, за фактом було відкритокримінальне провадження за частиною 3 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Невдовзі за підозрою у скоєнні цього злочину правоохоронці затримали двох мешканців Миколаївського району Львівської області. Одному з них 19 років, іншому – 22. 

«Затримані раніше неодноразово притягувались до кримінальноївідповідальності за крадіжки. У Львові вони винаймали квартиру. Під час проведення слідчих дій зловмисники зізнались у скоєнні цього злочину.Також правоохоронці довели причетність затриманих до скоєння  ще п’ятикрадіжок у Львові та в області. Вилучено речові докази –мобільні телефони,фотоапарат та інші», – розповів начальник Управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області майор міліції Микола Гладюк.

Наразі зловмисники затримані в порядку статті 208 Кримінально-прецесуального кодексу України. Невдовзі суд визначить для них міру запобіжного заходу.

Правоохоронці перевіряють причетність затриманих до скоєння інших злочинів. Тривають слідчі дії».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів