У Львові схопили трьох автокрадіїв (оновлено)

19:45 23 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Один зі затриманих злодіїв переховувався від приводу до суду, а другий розшукувався за скоєну крадіжку.

«Патрульні затримали чоловіків, які перебували в розшуку, на крадіжці з автомобіля», – повідомили сьогодні, 23 серпня, поліціянти, які також розповіли подробиці:

«Уночі, близько 2-ї години, патрульні виявили на вулиці Караджича двох підозрілих осіб, які знаходилися поблизу взламаного авто «Deawoo Nexia». Інспектори провели поверхневий огляд чоловіків та виявили у них викрутки та ножі.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Патрульні доставили невідомих до Залізничного відділу поліції, де встановили що обоє неодноразово притягались до відповідальності за кримінальні і адміністративні злочини.

Один з них переховувався від приводу до суду, а другий розшукувався за скоєну крадіжку. Один з чоловіків в січні цього року залишив місце позбавлення волі. Справу передали слідчим».

Про це повідомили сьогодні, 23 серпня, на сторінці Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події, а згодом – поінформували:

«Чоловіка, який розшукувався в Червонограді, затримали львівські патрульні при спробі крадіжки з автомобіля. Опівночі патрульні отримали виклик на вулицю Кульпарківську, де троє чоловіків розбили вікно автомобіля «Toyota RAV4». Уже за декілька хвилин інспектори прибули на місце та затримали одного з зловмисників.

При поверхневому огляді в нього виявили ножиці, а також рюкзак. А в салоні помітили речовину подібну на кров та телефон який не належав власниці авто. Заявниця вказала прикмети інших підозрюваних та напрямок куди вони втекли.

За слідами крові, патрульні знайшли іншого чоловіка, який перебував на сходовій клітці одного з прилеглих будинків. В невідомого кровила рука.

Заявниця вказала, що саме цей чоловік пошкодив її автомобіль та втік. Також інспектори встановили, що даний громадянин розшукується Червоноградським відділом поліції. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Про це теж повідомили сьогодні, 23 серпня, на сторінці Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів