У Львові шукали вибухівку у двох броварнях (оновлено)

09:40 30 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Працівники поліції вживають заходів, аби встановити особу жінки, котра надала неправдиве повідомлення.

У Львівській обласній державній адміністрації повідомили сьогодні, 30 травня,

«29 травня о 16:42 невідома особа повідомила на телефон Львівського оператора служби «102№ обліково-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУ Національної поліції у Львівській області про замінування у Львові приміщень ВАТ «Львівська пивоварня» на вулиці Клепарівській, 18 та ТзОВ ТВК «Перша приватна броварня» » на вулиці Джоржа Вашингтона, 10. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці подій, згідно з «Планом дій», працювали основні підрозділи сил цивільного захисту області й Львова. Зокрема, на ВАТ «Львівська пивоварня» – 25 осіб та вісім одиниць техніки, а на ТзОВ ТВК «Перша приватна броварня» – 28 осіб та сім одиниць техніки.

Місця подій були огороджені, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. З приміщень ВАТ «Львівська пивоварня» та ТзОВ ТВК «Перша приватна броварня» – нікого не евакуйовували (вихідний день, нікого не було).

Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Головному управлінні Національної поліції у Львівській області разом з кінологами проведено обстеження приміщень та прилеглої території. Пошукові роботи завершено о 18:30 на вулиці Клепарівській та о 19:40 на вултці Джоржа Вашингтона.

Вибухових пристроїв не виявлено. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування».

Про це повідомили сьогодні, 30 травня, на сторінці департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації в інтернет-мережі «Facebook»

Раніше, 29 травня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції розповіли:

«29 травня, о 16.40 до правоохоронців надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про те, що до них на лінію 103 зателефонувала невідома жінка та заявила, що у Львові заміновано пивоварню. Оскільки анонім не повідомила про те, яку саме пивоварню йдеться, правоохоронці обстежували приміщення підприємств та прилеглу до нихтериторію на вулицях Замарстинівській та Промисловій.

Працювали експерти-вибухотехніки, кінологи з собаками, слідчо-оперативні групи та працівники інших служб. Під час обстеження жоднихвибухонебезпечних пристроїв правоохоронці не виявили. Працівники поліції вживають заходів, аби встановити особу жінки, котра надала неправдиве повідомлення, вирішується питання про відкриття кримінального провадження».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів