У Львові шахраї ошукали двох довірливих замовників автомобілів з-за кордону

15:32 23 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: maserati.ua

Правоохоронці проводять перевірку, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

«До Сихівського райвідділу міліції звернувся 36-річний громадянин однієї зі середньоазіатських країн, у якого аферист видурив 20 тисяч доларів США» – повідомили сьогодні, 23 жовтня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС, де також поінформували:

«Як встановили правоохоронці, потерпілий домовився з 30-річним львів’янином про те, що чоловік доставить йому автомобіль з однієї із європейських країн. В якості авансу іноземець відправив зловмиснику на початку червня банківський переказ на суму 20 тисяч доларів США.

Коли минули всі обумовлені терміни, замовник транспортного засобу приїхав до Львова. Однак із зловмисником зустрітися не може, оскільки той контактів уникає і на зв’язок не виходить.

Від шахрайських дій, пов’язаних із придбанням автомобіля за кордоном, потерпів і 31-річний львів’янин. У червні він довірив 200 тисяч гривень своєму 28-річному знайомому, який пообіцяв доставити машину заявнику. Попри це ані автомобіль він не пригнав, ані кошти не повертає.

Правоохоронці наразі проводять перевірку, вирішується питання про відкриття кримінального провадження».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів