У Львові розслідують обставини виникнення пожежі

09:40 20 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/varta1.official

У середу, 20 березня, о 4.25 у Франківський відділ поліції надійшло повідомлення про пожежу в будинку на вулиці Володимира Великого у Львові.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «На місці події працювала слідчо-оперативна група та працівники інших служб, які з’ясували, що пожежа виникла у приміщенні однієї з банківських установ».

«Потерпілих немає, евакуація не проводилась. Як попередньо з’ясували правоохоронці, через одне з фасадних вікон у приміщення було вкинуто пляшку з невідомою речовиною, що могло стати причиною займання», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу, яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.  Проводиться досудове розслідування, призначено експертизи, поліцейські з’ясовують обставини події та особи зловмисників, причетних до скоєння правопорушення», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів